Uitbreiding Center Parcs Het Heijderbos

Datum: 2012-08-06 | Auteur: Royal Trips | Bron: de Gelderlander

Center Parcs Het Heijderbos in Heijen in de provincie Limburg wordt binnenkort uitgebreid. Aan de Jungle Dome vast, het nagemaakte tropische regenwoud en kinderspeelparadijs, komen negen cabana's.

In deze 'tropische hutten' komen achttien, in jungle-stijl ingerichte hotelkamers: zestien tweepersoons- en twee vierpersoonskamers. Met de eerste voorbereidende werkzaamheden wil parkmanager Lars van Pelt van Center Parcs later deze maand beginnen. De gemeente Gennep heeft de bouwvergunning hiervoor verleend.

Kosten van de verbouwing: ruim een half miljoen euro._ "In oktober moet het klaar zijn. Zodat de cabana's voor de herfstvakantie al te boeken zijn."_ De kamers worden zo gebouwd dat de parkgast een eigen terras heeft in de Jungle Dome. Van Pelt: "Zie het als een soort eigen veranda. Je kunt vanaf je terras allerlei tropische vogels in onze Jungle Dome voorbij zien vliegen."

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.