Landal opent vakantiepark in Nationaal Park Eifel

Datum: 2012-08-05 | Auteur: Royal Trips | Bron: Landal

In het Duitse dorpje Heimbach (Eifel) wordt vanaf eind augustus het gloednieuwe park Landal Eifeler Tor gefaseerd in gebruik genomen. Het vakantiepark met luxe appartementen en villa’s in de kenmerkende Eifeler vakwerkstijl. Landal Eifeler Tor ligt op een van de heuvels in het Nationaal Park Eifel.

Landal Eifeler Tor ligt op zo’n 45 kilometer van Aken en circa 90 kilometer van Maastricht. In het resort komen 84 appartementen en penthouses en 96 villa’s, zowel vrijstaand als geschakeld). Alle woningen hebben uitzicht op het schitterende groene dal en de rivier de Rur.

Acht uitvoeringen

De villa’s zijn gebouwd in acht verschillende uitvoeringen en geschikt voor 6 tot 12 personen. De appartementen zijn er in een 4- , 6- en 10-persoons uitvoering. Met de komst van het park wordt het aantal bedden in de regio met 1154 uitgebreid; een welkome aanvulling aangezien de Eifel één van populairste vakantieregio’s in Duitsland is

Goede voorzieningen

Landal Eifeler Tor krijgt een gezellig dorpsplein met receptie, winkeltjes, Rureifel Touristinfo-punt, snackbar, supermarkt en twee restaurants. Voor kinderen worden er veel speelmogelijkheden gerealiseerd en verder zijn er een binnen- en buitenzwembad met aangrenzend luxe wellness center. Uniek is het in stijl ingerichte Heimbacher Brauhaus met grote koperen brouwketels, waar bezoekers natuurlijk ook zelf voor het lokaal gebrouwen Heimbacher Bier terecht kunnen.

Juni 2013 klaar

Doordat het park nog in aanbouw is, zal het tot de kerstvakantie alleen voor weekendverblijven beschikbaar zijn. Daarna is er vervolgens ook weekverhuur mogelijk. Vanaf juni 2013 is naar verwachting het hele park met al zijn voorzieningen klaar. Tot deze periode zijn alleen de tijdelijke receptie, het restaurant en de kleine supermarkt geopend voor gasten.

Geliefde locatie

Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks: "Het nieuwe park ligt in een gebied, dat zowel bij de Duitsers zelf als ook bij Nederlandse toeristen erg geliefd is. Een groeiend aantal Duitsers waardeert onze parken in Duitstalige landen. De uitbreiding met Landal Eifeler Tor maakt het bovendien mogelijk Landals positie op de thuismarkt in Duitsland te verstevigen. Het dorpsplein met de uitgebreide luxe voorzieningen en het Heimbacher Brauhaus geven een heel eigen signatuur aan het park. Met Landal Eifeler Tor hebben we er een mooie nieuwe bestemming bij."

Uitstapjes en activiteiten

In en om Landal Eifeler Tor zijn er voor gasten allerlei uitstapjes en (sportieve) activiteiten mogelijk. Zo kan men de omgeving op allerlei manieren verkennen: aan boord van een rondvaartboot, per elektrische fiets of wandelend met de boswachter. Aan het strand van de Rursee kan men heerlijk ontspannen en genieten van de verschillende watersportactiviteiten. Ook de schilderachtige en authentieke stadjes als Heimbach en Monschau zijn een bezoek waard.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.