Nieuw vakantiepark in Giethoorn

Datum: 2013-03-14 | Auteur: Royal Trips | Bron: Pretwerk

Vanaf 29 maart 2013 opent Vakantiepark Giethoorn; een resort met 40 nieuwe luxe vakantie lodges. Het unieke van dit park is dat alle lodges een eigen aanlegsteiger hebben en dat de huur van een elektrische sloep is inbegrepen.

Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn is prachtig gelegen in het centrum van Giethoorn aan de Dorpsgracht en aan de oever van het meer het Bovenwijde, gelegen in natuurgebied Weerribben-Wieden. Er zijn 3 type lodges. De 2 + 2-persoons Watersnip, 4-persoons Meerkoet, de 4-persoons Fuut en de 6-persoons Stern. Alle lodges hebben een woonkamer met open keuken, twee of drie slaapkamers en één of twee badkamers. De 4- en 6-persoonslodge zijn voorzien van een oven en vaatwasser. De luxe oeverlodges zijn professioneel en met gevoel voor detail ingericht in verschillende kleurcombinaties, waardoor Vakantiepark Giethoorn een levendige uitstraling heeft, te midden van natuur en water.

Giethoorn

Met de sloep heeft de gast de natuur binnen handbereik. Met eigen sloep Giethoorn verkennen of te fiets een tocht maken, het is allemaal mogelijk. Dit prachtige waterdorp, vol historie en schitterende natuur is één van de mooiste plekjes in Nederland. Rond 1600 werd er in Giethoorn volop naar turf gegraven. Door het afgraven ontstonden er kleine meertjes. De bewoners legden vervolgens kanalen aan om per boot het veen te kunnen vervoeren. Beetje bij beetje ontstond zo een prachtig waterdorp. Niets voor niets wordt Giethoorn nu nog het Venetië van het Noorden genoemd. Giethoorn biedt veel mogelijkheden voor watersportliefhebbers.

Het park is vanaf het Paasweekend, 29 maart geopend.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.