Samenwerking campings onder Ardoer.com

Datum: 2012-10-14 | Auteur: Royal Trips | Bron: Ardoer

Na een intensieve voorbereidingsperiode is de samenwerking tussen de kwaliteitscampings van Ardoer, Cambiance en Overijssel Vakantieparken een feit.

Met in totaal meer dan 30 zelfstandige campings vormen zij vanaf komend jaar onder de naam Ardoer.com een krachtiger kwaliteitslabel met persoonlijke aandacht. Ook bij de nieuwe leden 'n Kaps, De Holterberg, 't Reezerwold en 't Akkertien in Twente en Overijssel en De Boskant, Duinhoeve, De Kienehoef, De Reebok, De Ullingse Bergen en 't Witven in Brabant zijn het de eigenaren van de familiebedrijven die de gasten een warm en persoonlijk welkom heten.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit

"Belangrijkste overeenkomst in de samenwerking is dat bij alle aangesloten campings persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staat. Samen staan we voor de 'Triple-A' gedachte van Aandacht, Ambiance en Ambassadeurs. Iets wat de gast zeer waardeert, net als het eerlijk communiceren van prijzen. Geen vervelende verrassingen achteraf of aanbiedingen die aantrekkelijk lijken, maar dat geenszins blijken te zijn. Reserveringskosten worden door de bij Ardoer aangesloten campings niet berekend en het toeristisch tarief is inclusief elektra en douchegebruik. Onze gasten kunnen er op vertrouwen dat hun vakantie in goede handen is en dat de eigenaar van het recreatiebedrijf daar persoonlijk zorg voor draagt", vult Gerald Koopman van Camping 'n Kaps in Twente, als nieuwe samenwerkingspartner, aan.

Enorm en gevarieerd aanbod

Samen met zijn collega's in andere delen van Overijssel, Brabant, Noord-Holland, Zeeland en op de Veluwe bieden de leden binnen Ardoer een enorm aanbod van in totaal bijna 12.000 mogelijkheden aan. Van toeristische kampeerplaats tot bijzondere verhuuraccommodaties, chalets, villa's en zelfs een drietal groepsaccommodaties. "De veelheid van verschillende manieren om vakantie te beleven in combinatie met de mogelijkheid voor de gast te zoeken naar beschikbaarheid en daadwerkelijk dat te boeken wat nog vrij is over alle aangesloten campings heen, maakt de nieuwe samenwerking uniek. Eigenlijk vindt iedere gast met een bezoek aan de website Ardoer.com altijd een passende kwaliteitsvakantie in Nederland", aldus Fred van Rooij van De Kienehoef in Brabant.

Iedere camping uniek

Hoewel de aangesloten bedrijven zich kunnen vinden in de samenwerking, blijft iedere camping uniek. Dit biedt de gast telkens een verrassende kennismaking. Zo heeft iedere camping onder andere een andere ligging, karakter, recreatieprogramma en invulling van het gastheerschap. Door deze eigenheden te combineren met een goede kwaliteit als basis en de persoonlijke aandacht die een gast mag verwachten, bieden de campings voor alle leeftijden een goed en gevarieerd aanbod aan vakanties in eigen land.

Uitgebreide website en online boekingssysteem

De komende periode wordt er hard gewerkt om half november de brochures klaar te hebben, zodat gasten op tijd hun vakantie voor 2013 kunnen boeken. Ook worden de nieuwe campings toegevoegd aan de website en het online boeken van Ardoer.com "Omdat onze gasten online kunnen zoeken naar beschikbaarheid en deze vervolgens ook direct kunnen boeken, zal het systeem over alle campings heen de beschikbaarheid nagaan. Ook wanneer men specifieke wensen heeft ten aanzien van het verblijf. Door de verschillende boekingssystemen van de campings direct te koppelen, bieden we de gasten een veel groter bereik in hun zoektocht naar een geschikte vakantie. We hopen dit gehele traject uiterlijk eind 2012 af te ronden", aldus Suze-An Altena van Ardoer.com. Ardoercollega Jeannette Brinkman vervolgd: "In de fase hier voorafgaand zetten de bestaande en nieuwe campings er samen de schouders onder om de informatievoorziening en tarieven via de website van Ardoer aan te bieden, terwijl de gasten met hun vragen rechtstreeks terecht kunnen bij de vertrouwde eigenaren van de zelfstandige campings."

Ervaring gasten basis voor service

Gerard van Dasler, samenwerker in hart en nieren, nam na zijn verhuizing van de Veluwe het initiatief voor Cambiance in Brabant. Hij juicht de nieuwe samenwerking toe: "Naast de promotie delen de aangesloten campings ook hun kennis en ervaring om van en met elkaar te leren. Door te luisteren naar de gast en die ervaringen samen om te zetten in continue serviceverbeteringen komt de samenwerking de vakantiebeleving van de gasten extra ten goede. Bovendien gaat men regelmatig in gesprek over innovatie en ontwikkelingen in de recreatiebranche met een beter aanbod van faciliteiten en voorzieningen op de toeristische kampeerplaatsen en in de verhuuraccommodaties als gevolg. Een extra pluspunt om een vakantie door te brengen bij één van de aangesloten campings van Ardoer."

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.