Nieuw vakantiepark in Julianadorp aan Zee

Datum: 2013-03-16 | Auteur: Royal Trips | Bron: Noordhollands Dagblad

Aan de Zanddijk, net buiten de bebouwde kom van Julianadorp aan Zee, verrijst de komende jaren een splinternieuw, bijna zes hectare groot vakantiepark met chalets in een glooiend duinlandschap.

’t Noorder Sandt

Het gerucht ging al dat de bollengrond van kweker Langelaan verkocht zou zijn voor een camping. Dat klopt ten dele, zo bevestigt directeur Hotze Richter van camping ’t Noorder Sandt. De familie Van Kalsbeek-Richter is namelijk de koper van de grond, maar gaat er geen camping van maken. "Dit vakantiepark wordt anders dan alles wat er al is in de omgeving."

Vanaf dit najaar hoopt de familie het bollenland om te toveren tot een duinlandschap, dat ecologisch aansluit op de huidige duinen aan de andere kant van de Zanddijk. Het plan gaat uit van 120 vakantiechalets, maar dat is volgens de gemeente te veel. Richter: "Dat aantal is nog onderwerp van onderhandeling. Daarna kunnen we het plan definitief indienen."

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.