Landal neemt Hof van Saksen over

Datum: 2012-09-24 | Auteur: Royal Trips | Bron: Landal

Landal GreenParks neemt de verhuur en exploitatie over van het luxe vakantieresort Hof van Saksen in Drenthe. Het resort zal op korte termijn haar deuren weer openen. Landal zal de komende periode gebruiken om de gastenservice en beleving weer op het gewenste hoge niveau te brengen.

Unieke positionering

Met de overname door Landal komt een einde aan een onzekere periode en heeft het resort weer toekomstperspectief. "Hof van Saksen is een zeer bijzonder resort. Mooie architectuur, schitterend aangelegd en gastvrijheid op hoog niveau," aldus algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks. "Wij handhaven deze unieke positionering en bereiden ons voor om zo snel mogelijk weer open te gaan. Met onze professionele marketing en operationele ervaring kunnen wij dit resort weer succesvol in de markt zetten."

Doorstart

De overname van de exploitatie door Landal, kon worden gerealiseerd dankzij de bereidheid van een nieuwe investeerder, met een lange termijn focus, die het vastgoed overneemt. Dit betekent dat de toekomst van het park voor lange tijd is veilig gesteld. Vastgelegd is dat er naast de overname ook een groot bedrag geïnvesteerd wordt in upgrade van luxe en service om het park nog exclusiever te maken. De voorbereidingen voor het maken van boekingen zijn in volle gang en samen met de medewerkers van Hof van Saksen wordt hard gewerkt aan de heropening. Over enkele dagen zal bekend zijn wanneer Hof van Saksen weer open gaat.

Hof van Saksen voorziet luxe vakantieganger

Het in 2007 geopende exclusieve vakantieresort Hof van Saksen in het Drentse Nooitgedacht beschikt over circa 600 luxe, rietgedekte boerderijen, meerdere restaurants, een zwembad met wildwaterbaan en whirlpools en uitgebreide spa- en wellnessfaciliteiten. Het resort biedt een bijzondere vakantiebeleving. Mede het door Piet Boon ontworpen hoofdgebouw geeft het resort een exclusieve signatuur en voorziet daarmee in een behoefte in het hogere segment.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.