Center Parcs opent nieuw vakantiepark in Duitsland

Datum: 2012-07-23 | Auteur: Royal Trips | Bron: Tourpress

Vlakbij het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Luxemburg aan de Bostalsee wordt hard gewerkt aan de aanleg van het nieuwste vakantiepark van Center Parcs, onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. In juli 2013 opent Center Parcs, sinds 40 jaar marktleider op het gebied van vakanties dichtbij huis, met Park Bostalsee haar 21ste vakantiepark. Vanaf september 2012 is het al mogelijk om voor de zomer van 2013 te boeken.

Een unieke locatie vlakbij het drielandenpunt

Center Parcs Park Bostalsee wordt aangelegd in de driehoek tussen Duitsland, Frankrijk en Luxemburg en is het 21ste park dat aan de reeds uitgebreide Center Parcs portfolio met vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland wordt toegevoegd. Al vanaf september 2012 kan de volgende zomervakantie aan dit meer worden geboekt. Er worden 500 luxe cottages op 90 hectare in een glooiend heuvellandschap aan de Bostalsee, één van Duitslands grootste meren, in het natuurpark Saar-Hunsrück gebouwd. Vanaf de nabijgelegen snelwegen A1 en A62 is Park Bostalsee eenvoudig te bereiken: vanaf Utrecht is het 400 km rijden.

3 redenen om voor Park Bostalsee te kiezen

  1. De Bostalsee, het groene hart van Saarland. Een hoogtepunt voor alle waterliefhebbers is de Bostalsee met een directe toegang voor Center Parcs gasten. Zonnebaden op één van de stranden van het meer, wandelen in de omringende natuur, zwemmen, fietsen langs de oevers – er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er legio wateractiviteiten waaronder windsurfen, zeilen, duiken, waterfietsen, varen en vissen.
  2. Een streek boordevol cultuur en avontuur. In de omgeving kan men o.a. paardrijden, rodelen in Petersberg, het natuurwildpark Freisen bezoeken of hindernissen op 12 meter hoogte overwinnen op het parcours in St. Wendel. Een dagtrip naar Trier, de oudste stad van Duitsland, behoort ook tot de opties.
  3. Het unieke Center Parcs concept dat méér biedt. Bovendien zijn alle bekende eigenschappen aanwezig die uniek en inherent zijn aan Center Parcs: een Aqua Mundo van 1.200 vierkante meter – een subtropisch waterparadijs met glijbanen, golfslagbad en indoor waterspeeltuin – en de Market Dome met een supermarkt en restaurants. Het activiteitenaanbod voor jong en oud is zeer uitgebreid met speeltuinen, een kinderboerderij, een bowlingbaan, fietsverhuur en midgetgolf (indoor en outdoor).

Nieuwe cottages voorzien van alle comfort

De cottages zijn gebouwd op vlakke plateaus op de glooiende oever, grotendeels in zuidelijke richting met panoramische uitzichten over het meer en het omringende landschap. Ze zijn op harmonieuze wijze in de natuur geïntegreerd, geheel in lijn met de filosofie van Center Parcs. Er zijn drie categorieën cottages, variërend van 52 tot 146 m2 aan leefruimte: Comfort cottages voor vier, zes of acht personen, Premium cottages voor twee, vier, zes of acht personen en VIP cottages voor twee, vier, zes, maar ook tien personen – voor grote families en groepen. Alle huisjes zijn volledig in hout en warme kleuren gemeubileerd. De Premium cottages beschikken over een openhaard en de VIP cottages bevatten een privésauna en een outdoor openhaard met geïntegreerde grill.

Mogelijkheden voor private investeerders

Naast het aanbieden van vakanties biedt Center Parcs private investeerders de mogelijkheid om een cottage in Park Bostalsee te kopen. Deze wordt vervolgens via een “sale and lease back” methode beheerd en verhuurd door Center Parcs waardoor de investeerder van een gegarandeerd huurinkomen profiteert. Bovendien kunnen de eigenaars van de cottages tegen gunstige voorwaarden op vakantie in andere parken van Center Parcs in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.