De Amerongse Berg wordt nieuw Landal park

Datum: 2012-09-06 | Auteur: Royal Trips | Bron: Landal

Landal GreenParks is in samenwerking met Residentia Projectmakelaars begonnen met de verkoop van recreatievilla's op een nieuw vakantiepark; Recreatiepark De Amerongse Berg. Het park, centraal gelegen in Nederland, verrijst in de nabijheid van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

De Utrechtse Heuvelrug kenmerkt zich door zijn uitgestrekte bossen, prachtige stiltegebieden, mooie landgoederen en kastelen. Het enige bungalowpark van Landal GreenParks in de buurt van dit gebied is momenteel Landal Klein Ruwinkel. Het is nog niet bekend wanneer De Amerongse Berg open gaat voor verhuur.

De Amerongse Berg

Landal De Amerongse Berg wordt een uniek vakantiepark en is dé buitenkans om te ontspannen. Lekker op het park blijven of er op uit gaan in de natuurrijke omgeving voor mooie fiets- en wandeltochten. Op het park worden 87 luxe recreatievilla’s gerealiseerd op ruime boskavels eigen grond. Rust, ruimte en natuur lopen als een 'groene draad' door het park. Er worden verschillende typen buitenhuizen gerealiseerd die variëren in grootte (4- tot 12-persoons) en uitrustingsniveau (comfort, luxe en kinder). Alle recreatiewoningen worden gelijkvloers gerealiseerd. Rondom de recreatievilla’s worden de bestaande bomen zoveel mogelijk behouden. Om de recreatiebeleving te optimaliseren wordt een grote vijverpartij aangelegd. Op het park verrijst tevens een veelzijdig centrumgebouw met receptie, supermarkt, koffiecorner, indoor speelparadijs, waterplay, jetstream en kinderbad.

Zodra voldoende villa's zijn verkocht wordt gestart met de bouw van het park, waarna Landal GreenParks de verhuur op zich neemt.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.