Renovatie vakantiepark De Vossemeren in Lommel

Datum: 2012-09-13 | Auteur: Royal Trips | Bron: Telegraaf

De kersverse Olympisch kampioenen Ranomi Kromowidjojo en de Belg Fred Deburghgraeve zullen dit weekeinde een splinternieuwe unieke waterglijbaan in Center Parcs De Vossemeren openen.

Het park het in Belgische Lommel bestaat 25 jaar en ter gelegenheid van dit jubileum is deze compleet nieuwe attractie midden in de Aqua Mundo gerealiseerd. Naast deze nieuwe attractie zijn ook 80 VIP cottages op het park volledig gerenoveerd.

De nieuwe waterglijbaan staat middenin de Aqua Mundo van De Vossemeren en heeft een hoogte van maar liefst 15,4 meter. Gasten klimmen via een apentoren omhoog om vervolgens met een snelheid van zo rond de 30 km per uur naar beneden te suizen en draaien vervolgens in een enorme tol nog een paar keer rond voordat ze definitief in het bad plonzen.

Nieuwe naam waterglijbaan

Tijdens de officiële opening zal ook de nieuwe naam van de waterglijbaan bekend worden gemaakt. Die naam is het resultaat van een wedstrijd die door Center Parcs op Facebook is gelanceerd.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.