Derde Terschelling-bestemming voor Landal

Datum: 2012-12-31 | Auteur: Royal Trips | Bron: Landal

Het Waddeneiland Terschelling wordt ook wel de parel van de Wadden genoemd. Op dit door natuurschoon overladen eiland opent Landal GreenParks in maart 2013 een nieuw park: Landal West Terschelling.

Landal GreenParks krijgt een derde locatie op Terschelling. Landal West Terschelling is een nieuw appartementencomplex dat wordt ontwikkeld in het gezellige havenplaatsje West Terschelling op de plek van het huidige Hotel Europa. De aard en inrichting van de nieuwe accommodaties vormen een waardevolle aanvulling op het reeds bestaande aanbod van Landal op het eiland; Landal Schuttersbos en Landal Résidence Terschelling.

Ligging, appartementen en faciliteiten

Het complex is centraal gelegen, aan de rand van bos en duin en op korte afstand van de Waddenzee. Een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes, fietstochten en wandelingen over het eiland. Het complex krijgt de beschikking over 79 stuks 2-, 4-, 6- en 8-persoons appartementen, waarvan een aantal luxe uitgevoerd worden en o.a. voorzien zijn van eigen wasmachine/droger. Er komt een beperkte inpandige horecavoorziening voor ontbijt, lunch en een kleine maaltijd.

Populaire bestemming

“De Waddeneilanden zijn een populaire bestemming onder onze gasten. Niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland is de belangstelling groot. Met deze bestemming versterken we onze aanwezigheid op de Waddeneilanden en doen we veel trouwe èn nieuwe bezoekers van Terschelling een plezier,” aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur van Landal GreenParks.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.