Landal breidt uit naar Hongarije

Datum: 2012-11-26 | Auteur: Royal Trips | Bron: Landal

Ontwikkelingen en vernieuwingen staan bij Landal GreenParks hoog in het vaandel; het aanbod wordt niet alleen continue verbeterd, maar ook uitgebreid tot ruim 70 parken. De nieuwste aanwinst van Landal: Residence Duna in Hongarije.

Landal Residence Duna is een luxe bestaand vakantiepark dat zijn naam dankt aan de dichtbij gelegen Donau. Het park is prachtig gelegen in een natuurgebied, omgeven door bergen en bossen en slechts op een uur rijden van Boedapest en het Balatonmeer. Dichterbij liggen pittoreske plaatsjes als Dunaszentmiklós en Tata met een centrum met winkels, restaurants, bars, het Tatameer met watersportmogelijkheden en een golfbaan. Vanaf 27 april 2013 (meivakantie) kunt u hier verblijven in één van de terraswoningen.

Luxe vakantieresort met panoramisch uitzicht

Het 5 hectare grote park biedt 98 luxe terraswoningen met een zonneterras en wijds panorama. Op het vakantiepark treft men een receptie, buitenzwembad met zonneterras, overdekt subtropisch zwembad met uitgebreide wellness, restaurant, bar, supermarkt, congres- en vergaderfaciliteiten, tennisbaan, volleybalveld, grilplaats en verschillende kinderspeelplaatsen. Dicht bij het park is een grote verscheidenheid aan sportieve- en cultuurhistorische activiteiten, het natuurgebied Gerecse, de thermaalbaden van Györ en de wijnstreek Neszmély.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.