Meer aanbod en variatie bij Landal

Datum: 2012-02-01 | Auteur: Royal Trips | Bron: Landal

Eco-bungalows, vrijstaande boerderijwoningen, strandhuisjes, safaritenten en een Visionvilla voor slechtzienden; het zijn enkele van de nieuwe accommodatievormen die Landal GreenParks in 2011 heeft geïntroduceerd. Ook in 2012 blijft Landal investeren in verdere uitbreiding en upgrading van de parken.

"De vraag naar luxere bungalows neemt nog steeds toe, terwijl ook de belangstelling voor grote groepsbungalows onverminderd door zet. Naast de Eco-bungalows zijn er in 2011 op Landal Aelderholt een groot aantal grote vrijstaande boerderijwoningen, 10-, 12-, 16- en 24-persoons, gebouwd," aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks. Bovendien krijgt een groot aantal bungalows op diverse Landal parken een upgrade en wordt het comfortniveau verhoogd, zodat het aanbod aan luxe bungalows per park wordt vergroot.

Nieuwe parken

In 2012 opent het nieuwe Landal Strand Resort Nieuwvliet Bad (bij Cadzand, 206 recreatiewoningen) en heropent Landal Resort Haamstede, na een complete nieuwbouw van de 148 bungalows. Het vorig jaar geopende Landal Winterberg (Sauerland) is dit jaar volledig voltooid, beschikt nu over 200 bungalows en gaat het tweede wintersportseizoen in. Landal Salztal Paradies (Harz) is deze zomer volledig gemoderniseerd en uitgebreid tot 109 appartementen in 52 chalets en 5 vrijstaande bungalows.

Boekingen

"De boekingen voor de hoofdvakanties lopen onverminderd door. De belangstelling voor de bijzondere accommodaties waaronder de strandhuisjes, grote bungalows en de safaritenten is groot. Vanaf dit voorjaar kwamen de boekingen voor komend jaar al binnen. Voor de Nederlander is en blijft vakantie belangrijk. Met name de schoolvakanties blijven onverminderd populair. Zo zitten de strandhuisjes in de meivakantie zo goed als vol en ook de eilanden gaan hard in de zomervakantie."

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.