Pierre & Vacances gaat door met investeren

Datum: 2012-09-18 | Auteur: Royal Trips | Bron: Tourpress

Pierre & Vacances opende onlangs een nieuwe residentie in het Franse Douarnenez in Bretagne: Le Coteau et la Mer.

Met deze nieuwe opening, pal aan het strand gelegen, laat Pierre & Vacances zien dat de Pierre & Vacances Center Parcs Group ondanks de economische crisis doorgaat met anticyclisch investeren.

P&V Le Coteau et la Mer

De kleinschalig opgezette residentie bevat 64 moderne en comfortabele appartementen voor drie tot zeven personen. Bovendien heeft een deel van de twee- en drie-kamerappartementen een wijds uitzicht op zee.

Overdekt zwembad

Douarnenez ligt middenin het Bretonse Cornouaille, een streek bekend om de ruige landschappen. Het voormalige vissersdorp is dankzij het witte zandstrand Les Sables Blanc een steeds populairdere vakantiebestemming aan het worden. De ligging biedt talloze mogelijkheden voor activiteiten, zoals catamaran zeilen, zee-kanoën en zeilen. Het overdekte, voorverwarmde zwembad en de vele kinderactiviteiten maken deze residentie een gewilde bestemming voor gezinnen.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.