Nieuw aanbod op RoyalTrips.nl

Datum: 2012-08-27 | Auteur: Royal Trips | Bron: Royal Trips

Het aanbod van vakantieparken op RoyalTrips.nl is flink uitgebreid. Inmiddels zijn ruim 700 parken in Europa door Royal Trips individueel beoordeeld.

Naast bungalowparken in Nederland, België en Duitsland zijn in de afgelopen maanden ruim 150 vakantieparken in Frankrijk toegevoegd. Daarnaast biedt de website nu ook overzichten van parken in Spanje, Portugal, Italië en Kroatië. Elk park is individueel beoordeeld en daarnaast toont Royal Trips bij elk park informatie over de plaats en provincie waarin het park is gesitueerd.

Nieuwe parken van Landal en Center Parcs

Bij de vakantiepark-aanbieders Landal GreenParks en Center Parcs kunt u sinds kort 3 nieuwe parken boeken. Nieuw bij Landal zijn de parken Waterpark Sneekermeer en Eifeler Tor. Bij Center Parcs is Park Bostalsee vanaf de herfst 2012 boekbaar. Het park zelf opent in de zomer van 2013.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.