Aanbieders

Nederland kent een groot aanbod van ketens, touroperators en (online) reisbureaus. Royal Trips heeft voor u een overzicht gemaakt van bij ANVR en/of SGR aangesloten reisorganisaties.

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties heeft met ruim 200 vakantieparken het grootste parkaanbod van alle Nederlandse ketens.

Lees meer over Roompot Vakanties

Landal GreenParks

Landal GreenParks is een grote keten die over 85 bungalowparken beschikt met een totaal van ongeveer 13.700 bungalows.

Lees meer over Landal GreenParks

Vrij Uit

Vrij Uit, een dochter van de ANWB en onderdeel van de Thomas Cook Group, is specialist in autovakanties en bovendien marktleider op het gebied van wintersportreizen.

Lees meer over Vrij Uit

HappyHome

HappyHome is een Nederlandse reisorganisatie die in dertien Europese landen unieke woningen voor diverse vormen van vakantie aanbiedt, al dan niet in een vakantiepark.

Lees meer over HappyHome

Pharos Reizen

Pharos Reizen is een dochteronderneming van ANWB die zich heeft gespecialiseerd in alle soorten autovakanties binnen Europa, voor zowel gezelschappen met als zonder kinderen.

Lees meer over Pharos Reizen

BungalowSpecials

BungalowSpecials.nl is een jong bedrijf dat in meer dan 350 bungalowparken in de Benelux en Duitsland een ruim aanbod van accommodaties heeft tegen een laagste prijsgarantie.

Lees meer over BungalowSpecials

BungalowS.nl

BungalowS.nl is marktleider op het gebied van bungalowvakanties en heeft een ruim aanbod van woningen in vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en enkele andere Europese landen.

Lees meer over BungalowS.nl

Belvilla

Belvilla biedt een breed assortiment vakantiehuizen op heel diverse plekken in Europa te huur aan en is marktleider binnen de Benelux.

Lees meer over Belvilla

Topic Travel

Topic Travel is gespecialiseerd in de verhuur van de betere vakantiehuizen in Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Tsjechië en Portugal en zegt waar te maken wat zij beloven en laten zien.

Lees meer over Topic Travel

TUI

Touroperator TUI met zijn motto ‘discover your smile’ heeft een zeer breed aanbod dat te boeken is via website, telefoon en vele winkels.

Lees meer over TUI

Hogenboom Vakantieparken

Hogenboom Vakantieparken is aanbieder van een zeer ruim aanbod van vakantieparken in Nederland en de rest van Europa.

Lees meer over Hogenboom Vakantieparken

Center Parcs

Center Parcs is één van de meest toonaangevende vakantieparkaanbieders met 20 parken verspreid over Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Lees meer over Center Parcs

Libéma Vakantieparken

Libéma Vakantieparken is aanbieder van 3 vakantieparken in Noord-Brabant waarbij bezoekers meteen onbeperkt toegang krijgen tot 6 populaire dagattracties.

Lees meer over Libéma Vakantieparken

Europarcs

Europarcs houdt zich bezig met de ontwikkeling en verkoop van vakantieparken in Nederland en biedt op 4 van deze parken verhuurmogelijkheden aan.

Lees meer over Europarcs

Molecaten

Molecaten bestaat al 45 jaar en biedt inmiddels 13 vakantieparken en campings in Nederland en 1 park in Hongarije aan.

Lees meer over Molecaten

Zilverberk Vakantieparken

Zilverberk Vakantieparken biedt vakantieparken aan in een natuurrijke omgeving waar bezoekers in rust en ruimte kunnen verblijven.

Lees meer over Zilverberk Vakantieparken

Oostappen Vakantieparken

Oostappen Vakantieparken is een particulier recreatiebedrijf in de Benelux met 11 vakantieparken en campings in Nederland en België.

Lees meer over Oostappen Vakantieparken

Sunparks

Sunparks is onderdeel van Center Parcs en biedt vakantieparken aan in Oostduinkerke aan Zee, de Kempense Meren en de Ardennen.

Lees meer over Sunparks

DroomParken

DroomParken combineert de verkoop en verhuur van vakantieparken en campings en biedt inmiddels 11 parken aan.

Lees meer over DroomParken

BestCamp

BestCamp behoort met 7 campings aan de kust en in de Ardennen tot één van de grootste accommodatieverschaffers van België.

Lees meer over BestCamp

RCN

RCN heeft 9 vakantieparken die gesitueerd zijn in onder meer Friesland, Flevoland, Noord-Brabant en Zeeland.

Lees meer over RCN

Danland

Danland biedt 27 vakantieparken aan door heel Denemarken waar alle faciliteiten in het teken staan van een optimale vakantie voor het gezin.

Lees meer over Danland

Pierre & Vacances

Pierre & Vacances is marktleider in Europa met ruim 100 residenties en 15 vakantieparken die met name in Frankrijk gelegen zijn.

Lees meer over Pierre & Vacances

Madame Vacances

Madame Vacances maakt deel uit van vakantie-organisatie Eurogroup en beschikt over ruim 300 hotels, appartementen en chalets, voornamelijk in Frankrijk.

Lees meer over Madame Vacances

Village Center

Village Center heeft vooral in Frankrijk campings en vakantiewoningen variërend van houten huisjes tot moderne tweekamerappartementen.

Lees meer over Village Center

Siblu Holidays

Siblu Holidays heeft ruim dertig jaar ervaring in gezinsvakanties en beschikt over 14 Franse, ruim opgezette parken met een groot zwembadcomplex en diverse accommodatievormen.

Lees meer over Siblu Holidays

Belambra

Belambra heeft in 2012 het roer omgegooid en hun Franse vakantieclubs, residenties en hotels gemaakt tot ‘Nieuwe Generatie’ verblijven, met formules voor vrijwel alle behoeftes.

Lees meer over Belambra

Goélia

Goélia beschikt in Frankrijk over een groot aantal verschillende soorten vakantieverblijven met gevarieerde mogelijkheden, en streeft ernaar de vakantieganger niet teleur te stellen.

Lees meer over Goélia

Odalys

Odalys behoort tot de marktleiders van het Franse toerisme en heeft een gevarieerd aanbod aan accommodaties op ruim 200 bestemmingen in Frankrijk en rond de Middellandse Zee.

Lees meer over Odalys

MMV

MMV specialiseert zich ruim 20 jaar op Franse vakantieverblijven aan zee en in de bergen, waarbij zij een à la carte systeem hanteren voor hun faciliteiten en service.

Lees meer over MMV

Club Med

Club Med beschikt over 80 luxueuze vakantiedorpen wereldwijd en biedt een groot aantal formules op maat, waarbij u geen rekening hoeft te houden met extra kosten.

Lees meer over Club Med

Disney

Rondom Disneyland Parijs liggen zeven hotels van Disney die onderling variëren in comfort, maar allemaal zijn ingesteld op kinderen, en speciale service bieden voor het parkbezoek.

Lees meer over Disney

De Krim Texel

De Krim Texel biedt een grote variatie aan accommodaties op Texel waar voor een sportieve, culinaire en relaxte tijd ruim voldoende faciliteiten en activiteiten zijn.

Lees meer over De Krim Texel