Schoolvakanties

Wilt u een vakantiepark, kampeervakantie, wintersportvakantie of andere trip te boeken tijdens de schoolvakanties of feestdagen? Bekijk hier per vakantie of lang weekend de mogelijkheden en aanbiedingen.

Zomervakantie 2021

Vanwege het weer en de lange schoolvrije periode heeft u in de zomervakantie volop mogelijkheden uw huisdeur achter u te sluiten en van het overvloedige reisaanbod gebruik te maken.

Lees meer over Zomervakantie 2021

Hemelvaart 2021

Veel mensen hebben ook de dag na Hemelvaart vrij, waardoor een lang weekend ontstaat dat geschikt is voor een korte vakantie in eigen land of naar bijvoorbeeld Disneyland Parijs.

Lees meer over Hemelvaart 2021

Herfstvakantie 2021

Een trip tijdens de herfstvakantie, waarin buitenactiviteiten nog goed te doen zijn, is relatief goedkoop en voor mensen met schoolgaande kinderen de laatste mogelijkheid om voor de winter even weg te gaan.

Lees meer over Herfstvakantie 2021

Kerstvakantie 2021

Tijdens de kerstvakantie heeft u allerlei mogelijkheden, van onder meer een zon- of wintersportvakantie tot een verblijf in eigen land, waarbij u kunt overnachten in bungalowparken, maar zelfs op campings.

Lees meer over Kerstvakantie 2021

Voorjaarsvakantie 2022

Tijdens de voorjaarsvakantie kunt u relatief goedkoop gaan skiën, een weekje bijkomen in een bungalowpark of op een luxe camping, al dan niet in eigen land, maar ook naar Disneyland Parijs.

Lees meer over Voorjaarsvakantie 2022

Pasen 2022

Het lange paasweekend is een mooie aanleiding om korter of wat langer op stap te gaan vanwege onder meer de vrije dagen, de aanbiedingen/prijzen en de al aangename temperatuur in de zuidelijker landen.

Lees meer over Pasen 2022

Meivakantie 2022

Aangezien de meivakantie een week duurt heeft u volop mogelijkheden een trip te maken naar bijvoorbeeld een zonbestemming of Disneyland Parijs, terwijl ook uw eigen land van alles te bieden heeft.

Lees meer over Meivakantie 2022

Pinksteren 2022

Tijdens het lange pinksterweekend worden veel activiteiten georganiseerd, kan het al lekker weer zijn en kunt u profiteren van tal van aanbiedingen bij bungalowparken en campings.

Lees meer over Pinksteren 2022