Schoolvakanties

Wilt u een vakantiepark, kampeervakantie, wintersportvakantie of andere trip te boeken tijdens de schoolvakanties of feestdagen? Bekijk hier per vakantie of lang weekend de mogelijkheden en aanbiedingen.

Voorjaarsvakantie 2016

Tijdens de voorjaarsvakantie kunt u relatief goedkoop gaan skiën, een weekje bijkomen in een bungalowpark of op een luxe camping, al dan niet in eigen land, maar ook naar Disneyland Parijs.

Lees meer over Voorjaarsvakantie 2016

Pasen 2016

Het lange paasweekend is een mooie aanleiding om korter of wat langer op stap te gaan vanwege onder meer de vrije dagen, de aanbiedingen/prijzen en de al aangename temperatuur in de zuidelijker landen.

Lees meer over Pasen 2016

Meivakantie 2016

Aangezien de meivakantie een week duurt heeft u volop mogelijkheden een trip te maken naar bijvoorbeeld een zonbestemming of Disneyland Parijs, terwijl ook uw eigen land van alles te bieden heeft.

Lees meer over Meivakantie 2016

Pinksteren 2016

Tijdens het lange pinksterweekend worden veel activiteiten georganiseerd, kan het al lekker weer zijn en kunt u profiteren van tal van aanbiedingen bij bungalowparken en campings.

Lees meer over Pinksteren 2016

Hemelvaart 2016

Veel mensen hebben ook de dag na Hemelvaart vrij, waardoor een lang weekend ontstaat dat geschikt is voor een korte vakantie in eigen land of naar bijvoorbeeld Disneyland Parijs.

Lees meer over Hemelvaart 2016

Zomervakantie 2016

Vanwege het weer en de lange schoolvrije periode heeft u in de zomervakantie volop mogelijkheden uw huisdeur achter u te sluiten en van het overvloedige reisaanbod gebruik te maken.

Lees meer over Zomervakantie 2016