Hemelvaart 2024

Veel mensen hebben ook de dag na Hemelvaart vrij, waardoor een lang weekend ontstaat dat geschikt is voor een korte vakantie in eigen land of naar bijvoorbeeld Disneyland Parijs.

Waarom een aanbieding boeken met Hemelvaart?

Hemelvaartsdag valt in 2024 op donderdag 9 mei. Met het opnemen van één snipperdag creëert u dus een lang weekend van vier dagen. Zo kunt u als voorschot op de zomer alvast eventjes op pad. Officieel is vrijdag 10 mei een schooldag, maar sommige scholen roosteren die dag vrij. Met een gemiddelde temperatuur van 17°C is de meimaand geen slechte tijd om uw eigen land eens wat nader te verkennen, terwijl u natuurlijk ook kunt kiezen voor een iets verder weg gelegen bestemming.

Hemelvaart 2024: vroeg boeken of lastminute?

Zoals voor alle officiële feestdagen geldt, is het verstandig om voor uw hemelvaartstrip tijdig te reserveren. U loopt daardoor geen risico achter het net te vissen. Bovendien stimuleren de touroperators u daartoe met vroegboekkortingen en speciale hemelvaartsaanbiedingen. Indien u op het allerlaatst zin heeft om weg te gaan loont het de moeite om te zoeken naar lastminutedeals. Hoewel hun aantal terugloopt, kunnen zij nog steeds interessante voordeeltjes opleveren.

Wat zijn de verblijfsmogelijkheden voor Hemelvaart 2024?

Vaak kunt u op bungalowparken alleen reserveren voor één of meer weken, een midweek of een weekend. Het Hemelvaartsweekend vormt daarop bij sommige parken en ketens als Landal, Roompot Vakanties en Center Parcs een uitzondering, zij bieden verblijfsmogelijkheid van de woensdagavond voor tot en met de zondag na Hemelvaart. Een alternatief is om te kamperen of een paar dagen naar Disneyland Parijs te gaan.

Foto's

Aanbiedingen

9.0
8.0
8.3

Bekijk alle 350 accommodaties