Meivakantie 2024

Aangezien de meivakantie een week duurt heeft u volop mogelijkheden een trip te maken naar bijvoorbeeld een zonbestemming of Disneyland Parijs, terwijl ook uw eigen land van alles te bieden heeft.

Waarom een aanbieding boeken in de meivakantie?

De meivakantie van 2024 valt van 27 april tot en met 5 mei. Dat betekent dus ruim een week schoolvakantie en de mogelijkheid om in afwachting van de zomer een trip te boeken. Het weer kan in Nederland in deze periode al heel behoorlijk zijn en geschikt om te fietsen of te wandelen. Wilt u wat meer zekerheid van lekkere temperaturen, dan kunt u een zonvakantie boeken. Aangezien het nog laagseizoen is, zijn de prijzen tijdens de meivakantie relatief laag.

Meivakantie 2024: vroeg boeken of lastminute?

Het devies voor boekingen tijdens schoolvakanties is: reserveer op tijd, zo voorkomt u teleurstellingen. De diverse vroegboekkortingen en meivakantie-aanbiedingen maken dat bovendien extra interessant. Als u echter op het laatste moment besluit om de boel de boel te laten en in de meivakantie op pad wilt gaan, kunt u zoeken bij de lastminuteaanbiedingen van de diverse touroperators. Hoewel het aantal de laatste tijd afneemt kunt u vast nog wel iets interessants vinden als uw wensen tenminste niet al te vast omlijnd zijn.

Wat zijn de verblijfsmogelijkheden in de meivakantie?

In mei kunt u voor uw zonvakantie, maar ook voor een verblijf in eigen land, terecht in bungalowparken en op campings. Bovendien verwelkomen de hotels in en nabij Disneyland Parijs u graag. Populaire bestemmingen voor de meivakantie zijn Frankrijk, Spanje en Italië. Ook Duitsland en België lenen zich uitstekend voor een trip in de meivakantie.

Foto's

Aanbiedingen

9.0
8.0
7.8

Bekijk alle 348 accommodaties