Voorkeur

Gaat uw voorkeur uit naar een vakantiepark dat beschikt over een subtropisch zwembad, attractiepark toegang of zelfs een eigen jacuzzi? Bekijk hier per voorkeur de mogelijkheden en aanbiedingen.

Subtropisch zwembad

Een subtropisch zwembad is niet alleen lekker warm, maar biedt ook allerhande speelmogelijkheden voor jong en oud, voor de dapperen en de wat minder stoeren onder u.

Lees meer over Subtropisch zwembad

Attractiepark toegang

Vanwege de hoeveelheid attracties die pretparken te bieden hebben is het ideaal om een bezoek te spreiden over meer dagen en uw entree en overnachting in een vakantiepark te combineren.

Lees meer over Attractiepark toegang

Draadloos internet

Op een vakantiepark met WIFI kunt u op een plek die u wenst, op uw eigen digitale apparaat, al dan niet tegen betaling, informatie vergaren en in contact blijven met uw vrienden via sociale media en email.

Lees meer over Draadloos internet

Eigen jacuzzi

Een eigen jacuzzi geeft u de mogelijkheid om in intieme sfeer en kring, op momenten die u het best uitkomen, te relaxen en een weldadig gevoel te krijgen door het water en de massagestralen.

Lees meer over Eigen jacuzzi

Hengelsport (vissen)

Zowel in Nederland als bijvoorbeeld Frankrijk, België en Duitsland zijn diverse vakantieparken te vinden met gemeenschappelijke dan wel individuele hengelsportmogelijkheden.

Lees meer over Hengelsport (vissen)

Huisdieren (honden)

Waarom zou u uw huisdier, in veel gevallen een hond, achterlaten en zelf naar een vakantiepark gaan terwijl uw trouwe viervoeter en ook u zelf, extra veel plezier kunnen beleven als hij meegaat?

Lees meer over Huisdieren (honden)

Kindvriendelijk

Op kindvriendelijke vakantieparken kunnen door de geboden veiligheid, voorzieningen en activiteiten de kinderen met leeftijdsgenootjes genieten en hun ouders tot rust komen.

Lees meer over Kindvriendelijk

Caravriendelijk

Diverse grote ketens beschikken over minstens één vakantiepark met caravriendelijke, huisdier- en rookvrije bungalows, waarin bij de materiaalkeuze is gedacht aan astma- en COPDpatiënten.

Lees meer over Caravriendelijk

Luxe

Wilt u het op vakantie niet minder luxueus hebben dan thuis, of dan juist genieten van zaken die u normaal niet tot uw beschikking heeft, dan bieden diverse parken u veel luxe faciliteiten en services.

Lees meer over Luxe

Nieuw

Nieuwe vakantieparken, waar de begroeiing en dus de schaduwplekken en privacy vaak nog beperkt zijn, zijn eigentijds ingericht, goed onderhouden en voorzien van moderne gemakken.

Lees meer over Nieuw

Groepen

Voor een groep vrienden, familieleden of collega’s die een tijdje samen willen doorbrengen, bieden groepsaccommodaties en de faciliteiten van een vakantiepark uitstekende mogelijkheden.

Lees meer over Groepen

Familie

Als u eens wat langer met uw familie samen wilt zijn dan alleen tijdens de verjaarsvisite kunt u kiezen voor de faciliteiten van familiebungalows of combinatie van huisjes op een vakantiepark.

Lees meer over Familie

Mindervaliden

Steeds meer springen vakantieparken in op de speciale wensen die mindervaliden en gehandicapten hebben ten aanzien van hun verblijf, en het aanbod is inmiddels dan ook ruim.

Lees meer over Mindervaliden

Vuurwerkvrij

Als u bijvoorbeeld een angstige hond heeft, kleine kinderen of zelf niet houdt van al dat geknal rond de jaarwisseling kunt u zich terugtrekken in een vuurwerkvrij vakantiepark.

Lees meer over Vuurwerkvrij