Luxe

Wilt u het op vakantie niet minder luxueus hebben dan thuis, of dan juist genieten van zaken die u normaal niet tot uw beschikking heeft, dan bieden diverse parken u veel luxe faciliteiten en services.

Waarom een luxe vakantiepark?

De luxe van een vakantiepark of van de individuele huisjes kan uit (een combinatie van) veel aspecten bestaan. Allereerst het interieur met bijvoorbeeld comfortabel meubilair zoals boxspringbedden, een badkamer bij elke slaapkamer, een Home Cinemaset, een afwasmachine en brede schuifpuien. Ook kunt u bungalows vinden met eigen jacuzzi, sauna en zwembad. Een andere vorm van luxe bieden de parken met een centraal wellnesscentrum, waar ook massage- en schoonheidsbehandelingen mogelijk zijn. Gemak is op meer punten te realiseren, wat dacht u bijvoorbeeld van extra schoonmaak- en beddenopmaakservice of boodschappen- en broodjesservice? Ook grote privacy en rust vallen onder de noemer luxe, evenals het aanbod van allerlei arrangementen, op onder meer golf- of culinair terrein. Een avontuurlijke vakantie met ontberingen heeft zijn aantrekkelijke kanten, maar zeker voor mensen die luxe gewend zijn is het niet nodig om tijdens hun vakantie een stapje terug te doen, terwijl anderen zich tijdelijk kunnen overgeven aan de geneugten van comfort en service.

Luxe bungalowpark: vroeg boeken of lastminute?

Om de door u gewenste mate van luxe tijdens uw vakantie te garanderen is het wijs om deze tijdig vast te leggen in de vorm van een reservering. Zo voorkomt u dat u te laat bent en uw wensen bij moet stellen. Een ander voordeel ligt op het financiële vlak; het is goed mogelijk dat u gebruik kunt maken van een vroegboekkorting. Voor mensen die spontaan het idee krijgen zich op korte termijn in luxe onder te dompelen zijn bij de verschillende aanbieders nog wel wat voordelige lastminuteaanbiedingen te vinden, al loopt hun aantal de laatste jaren terug.

Welke luxe vakantieparken zijn populair?

Het luxe Villapark Panjevaart is geschikt voor een gezinsvakantie, onder meer vanwege het grote waterpretpark dat aanwezig is. Ook bijvoorbeeld de ketens Landal GreenParks, Center Parcs en Roompot beschikken over luxueuze verblijven en faciliteiten op hun parken. Aangezien aan het begrip luxe op verschillende manieren uiting wordt gegeven en ook extra’s te bestellen zijn, is het raadzaam u vooraf goed te informeren over de mogelijkheden per park of woning.

Foto's

Aanbiedingen

9.0
8.0
8.3

Bekijk alle 120 accommodaties