Groepen

Voor een groep vrienden, familieleden of collega’s die een tijdje samen willen doorbrengen, bieden groepsaccommodaties en de faciliteiten van een vakantiepark uitstekende mogelijkheden.

Waarom een vakantiepark voor groepen?

Als u een aantal dagen samen wilt zijn met een stel vrienden, familieleden of collega’s, kunt u kiezen voor een groepsaccommodatie. Vele van deze accommodaties zijn bestemd voor ongeveer 16 personen, maar sommige bieden onderdak aan wel 32 mensen. Zij zijn op veel van de vakantieparken in binnen- en buitenland te vinden. In een dergelijk onderkomen kunt u zich met elkaar ergens thuisvoelen zonder dat iemand belast wordt met het specifieke gastheer/vrouwschap. Zeker als de woningen van de deelnemers zich niet lenen voor het ontvangen van grote gezelschappen, is een dergelijk verblijf een uitstekend alternatief. U kunt op een vakantiepark bovendien gebruikmaken van allerlei faciliteiten zoals horeca-, zwem- en andere sportmogelijkheden en gezamenlijk een animatieprogramma bijwonen. Dit draagt bij tot een zorgeloos en gemakkelijk, gevarieerd samenzijn.

Bungalowpark voor groepen: vroeg boeken of lastminute?

De praktijk leert dat het heel lastig kan zijn om een datum te vinden waarop alle groepsleden, of althans de meesten van hen beschikbaar zijn. Als dat u al gelukt is, is het dus van belang uw verblijf tijdig vast te leggen om te voorkomen dat u geen geschikt onderkomen meer vindt. De mogelijkheid bestaat dat u daarbij kunt profiteren van een vroegboekkorting. Op spontane groepsuitjes, inspringend op een interessante lastminuteaanbieding is niets tegen, maar of dat heel realistisch is?

Welke vakantieparken met groepsverblijven zijn populair?

De grote ketens van vakantieparken zoals Landal, Center Parcs en Roompot beschikken over kleinere en grotere groepsaccommodaties, terwijl ook individuele parken vaak flinke gezelschappen kunnen herbergen.

Foto's

Aanbiedingen

9.0
8.3
7.8

Bekijk alle 88 accommodaties