Eigen jacuzzi

Een eigen jacuzzi geeft u de mogelijkheid om in intieme sfeer en kring, op momenten die u het best uitkomen, te relaxen en een weldadig gevoel te krijgen door het water en de massagestralen.

Waarom een vakantiepark met eigen jacuzzi?

Een jacuzzi, ook wel bubbelbad of spa genoemd, biedt de mogelijkheid om te relaxen. Vaak kunt u in een jacuzzi massagestralen aanzetten voor extra werking op spieren en gewrichten. De masserende en ontspannende werking geven u een weldadig gevoel. Bij een watertemperatuur van 37 tot 39 °C (in de winter) worden de bloedsomloop en de ontspanning gestimuleerd en velen kunnen daarna beter slapen. In de zomer wordt de temperatuur vaak gezet op 32 à 33 °C. Uw privé jacuzzi geeft u de gelegenheid in intieme sfeer en kring, zonder pottenkijkers, te genieten van deze vorm van wellness op momenten die u het liefst zijn. In verschillende gevallen treft u in de vakantiehuizen die beschikken over een jacuzzi ook andere wellnessvoorzieningen aan zoals een solarium en een sauna.

Bungalowpark met jacuzzi: vroeg boeken of lastminute?

Zoals eigenlijk voor alle boekingen voor vakantieparken geldt: in tijden zoals schoolvakanties en lange weekenden zijn bungalowparken populair. Het aantal huisjes met een eigen jacuzzi is beperkt en het is dus wijs om niet te lang te wachten met uw boeking. Mogelijk kunt u, als u heel bijtijds bent gebruikmaken van vroegboekkortingen. Heeft u stante pede zin in een weekendje of langer weg met deze ontspanningsmogelijkheid, dan kunt u altijd kijken of bij de lastminuteaanbiedingen iets van uw gading zit. Dat is zeker niet uitgesloten.

Welke vakantieparken met eigen jacuzzi zijn populair?

Verschillende grote ketens beschikken op hun parken over vakantiehuisjes met een privé jacuzzi. Voorbeelden zijn: Landal (Hoog Vaals, Duc de Brabant), de Eden-cottages van Center Parcs in diverse parken. Roompot beschikt over tal van vakantieparken met privé jacuzzi’s. Deze liggen in Nederland, maar ook in Duitsland, België en Denemarken. De kenmerken van hun huisjes die veelal pal aan zee liggen zijn, rust, ruimte en luxe.

Foto's

Aanbiedingen

8.8
8.2
8.0

Bekijk alle 9 accommodaties