Attractiepark toegang

Vanwege de hoeveelheid attracties die pretparken te bieden hebben is het ideaal om een bezoek te spreiden over meer dagen en uw entree en overnachting in een vakantiepark te combineren.

Waarom een vakantiepark met attractiepark?

Als u kinderen heeft die niet anders zijn dan hun leeftijdgenootjes, zult u weten hoe graag zij naar een pretpark gaan. Het karakter van de diverse attractieparken loopt uiteen, van echte themaparken tot amusementsparken waar avontuur en spel het belangrijkste is. Vaak zijn die parken zo groot dat het de moeite waard is niet alles op één dag te willen afwerken, maar een paar dagen uit te trekken voor het ervaren van alle attracties. Vakantieparken spelen in op die behoefte langer te vertoeven op een pretpark. Niet alleen zijn zij geregeld te vinden in de directe nabijheid, zij bieden vaak arrangementen aan waarbij de entree voor het park is inbegrepen. Aangezien bij de meeste Europese parken de attracties gratis zijn voor diegenen die de toegang tot het park hebben betaald, blijven de financiën overzichtelijk, een soort allinclusiveformule, zij het dat drankjes en eten (meestal) wel apart moeten worden betaald.

Bungalowpark met attractiepark: vroeg boeken of lastminute?

Momenten dat kinderen vrij zijn, dus de schoolvakanties en (lange) weekenden zijn uiteraard favoriete periodes voor het bezoeken van een vakantiepark/pretparkcombinatie. Dat betekent dat u er verstandig aan doet om tijdig te reserveren, anders kan het wel eens op een forse teleurstelling uitlopen. Bovendien kunt u daarbij mogelijk nog goedkoper uit zijn door gebruik te maken van een vroegboekkorting. Mocht het spontaan in u opkomen om uw kinderen te verrassen met een paar dagen pretpark, dan zijn meestal voldoende lastminuteaanbiedingen te vinden.

Welke vakantieparken met attractieparktoegang zijn populair?

Bij veel attractieparken zijn hotels te vinden, maar het is ook hier en daar mogelijk om uw bezoek aan een pretpark te combineren met overnachtingen op een vakantiepark. Voorbeelden daarvan zijn: Vakantiepark Oranje, Vakantiepark Slagharen, Vakantiepark Duinrell, Vakantiepark Efteling Bosrijk en het Deense Lalandia Billund nabij Legoland. Bij Libéma Vakantiepark Beekse Bergen kunt u overnachten en met de ‘extra card’ de entree kopen voor zes dagattracties, waaronder Speelland en Safaripark Beekse Bergen.

Foto's

Aanbiedingen

7.6
8.4
8.9

Bekijk alle 11 accommodaties