Caravriendelijk

Diverse grote ketens beschikken over minstens één vakantiepark met caravriendelijke, huisdier- en rookvrije bungalows, waarin bij de materiaalkeuze is gedacht aan astma- en COPDpatiënten.

Waarom een caravriendelijk vakantiepark?

Als u last heeft van bijvoorbeeld astma of COPD, maar ook van allergieën, is het van belang dat u tijdens uw vakantie in een aangepaste woning verblijft. Op die manier kunt u de omstandigheden voor een prettige vakantie zo goed mogelijk naar uw hand zetten. Dergelijke bungalows zijn meer en meer te vinden in de vakantieparken van de grote ketens. De huisjes zijn uitgerust met gladde vloerbedekking en materialen voor gordijnen, bedden en meubels die met zorg voor deze groep vakantiegangers zijn geselecteerd. Ze zijn rook- en huisdiervrij en over het algemeen treft u geen open haard in deze woningen aan. Bovendien worden ze volgens speciale instructies schoongemaakt. Deze bungalows zijn met voorkeur te reserveren, waarbij de voorkeurstoeslag vervalt.

Caravriendelijk bungalowpark: vroeg boeken of lastminute?

Aangezien het aantal caravriendelijke woningen beperkt is, doet u er goed aan tijdig te reserveren, om zo de kans op een onverstoorde vakantie zo groot mogelijk te maken. Mogelijk kunt u daarbij gebruikmaken van vroegboekkortingen. Mocht u op het laatst besluiten even een paar dagen of langer weg te gaan en u heeft het geluk een dergelijke aangepaste woning nog aan te treffen in het lastminuteaanbod, dan is daar uiteraard niets op tegen. Sterker nog, u zult vermoedelijk relatief zeer voordelig uit zijn.

Welke caravriendelijke vakantieparken zijn populair?

Verschillende grote ketens beschikken over slechts één vakantiepark met caravriendelijke bungalows. Voorbeelden zijn: Hogenboom (Ruhpolding , D), Center Parcs (De Eemhof) en Roompot (De Katjeskelder). Bij Landal GreenParks kunt u op heel wat meer plekken terecht, zowel in Nederland als in Duitsland.

Foto's

Aanbiedingen

8.3
7.6
7.4

Bekijk alle 38 accommodaties