Nieuw

Nieuwe vakantieparken, waar de begroeiing en dus de schaduwplekken en privacy vaak nog beperkt zijn, zijn eigentijds ingericht, goed onderhouden en voorzien van moderne gemakken.

Waarom een nieuw vakantiepark?

Als u in uw vakantieverblijf geen last wilt hebben van achterstallig onderhoud of een gedateerde inrichting, kunt u kiezen voor een nieuw vakantiepark. De bungalows ademen daar een eigentijdse sfeer en zijn voorzien van moderne faciliteiten. Dat geldt ook voor de openbare voorzieningen van het park. Vaak is de begroeiing van deze schone, nette parken nog beperkt, waardoor ze wat minder privacy en beschutting bieden.

Nieuw bungalowpark: vroeg boeken of lastminute?

Ook nieuwe vakantieparken zijn een flinke tijd van tevoren te reserveren, waarbij u eventueel gebruik kunt maken van vroegboekkortingen. Net als voor alle vakantieverblijven is het vooral voor populaire periodes zoals schoolvakanties en lange weekenden zinvol om uw reservering tijdig veilig te stellen. De laatste nog beschikbare plekken op deze nieuwe en dus relatief onbekende parken worden vaak als lastminutes aangeboden.

Welke nieuwe vakantieparken kunt u boeken?

Veel van de grote ketens zoals Landal GreenParks, Center Parcs en Roompot openen geregeld nieuwe vakantieparken, maar ook duiken regelmatig nieuwe individuele parken op. Recent geopend zijn onder andere de Nederlandse parken Landal Waterpark Sneekermeer, Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad, Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad en de Duitse parken Center Parcs Bostalsee en Landal Eifeler Tor.

Foto's

Aanbiedingen

7.6
7.9
8.2

Bekijk alle 29 accommodaties