Familie

Als u eens wat langer met uw familie samen wilt zijn dan alleen tijdens de verjaarsvisite kunt u kiezen voor de faciliteiten van familiebungalows of combinatie van huisjes op een vakantiepark.

Waarom een vakantiepark met de familie?

De wensen van de verschillende generaties binnen één familie lopen uiteen. Bovendien kent uw familie wellicht gezinnen met kleine kinderen, andere met tieners en weer andere zonder kinderen. Als u met zijn allen weg wilt kan een verblijf op een vakantiepark uitkomst bieden. U boekt verschillende huisjes, afhankelijk van de behoeftes van de diverse gezinnen. Op die manier creëert ieder zijn eigen sfeer en behoudt zijn eigen privacy, terwijl u gemakkelijk bij elkaar kunt binnenlopen en samen dingen kunt ondernemen. Een andere mogelijkheid bestaat uit het reserveren van een zogenaamde grote familiebungalow, waar soms wel 24 mensen kunnen logeren. Deze zijn ingesteld op families en kindvriendelijk. Soms zijn deze accommodaties heel luxueus. De faciliteiten van vakantieparken, die ook qua leeftijd op verschillende doelgroepen zijn gericht, maken het daarbij mogelijk dat voor ieder iets van zijn gading is weggelegd. Bovendien zijn de voor een familie geschikte accommodaties te vinden in allerlei omgevingen, zoals bij het bos, het strand of bij een pretpark.

Familiebungalows: vroeg boeken of lastminute?

Het plannen van een vakantie voor een grotere groep is altijd wat lastig. Als u tot een periode hebt besloten is het verstandig om meteen verdere maatregelen te treffen en de vakantiewoningen van uw keuze te reserveren. Een voordeel van tijdig boeken is dat de keuze aan huisjes nog groot is en u kunt kiezen hoe ver van elkaar af of juist dichtbij u wilt zitten. Ook als u kiest voor een grote familiebungalow is vroeg reserveren wijs, aangezien het aanbod beperkt is. Bovendien maakt u kans op vroegboekkorting. Mocht u in de niet zo waarschijnlijke gelegenheid zijn plotseling met elkaar op pad te kunnen en u vindt accommodatie naar uw zin, dan staat niets een lastminuteboeking in de weg. Een dergelijke late, spontane actie kan u fors financieel voordeel opleveren.

Welke vakantieparken met familiebungalows zijn populair?

In Nederland, maar ook bijvoorbeeld in België en Duitsland vindt u tal van mogelijkheden om met een groot familiegezelschap een tijdje door te brengen op een vakantiepark. Voorbeelden van populaire familieparken zijn: Efteling Bosrijk, De Katjeskelder, Weerterbergen, Hoog Vaals en Aquadelta. Alle grote ketens, waaronder Landal GreenParks, Center Parcs, Roompot en Hogenboom beschikken over familiebungalows.

Foto's

Aanbiedingen

9.0
8.3
7.8

Bekijk alle 84 accommodaties