Disneyland Parijs

In Disneyland Parijs met zijn vele attracties, shows en parades komen kinderdromen tot leven en ook volwassenen hoeven niet tekort te komen, mede gelet op het uitgaans- en winkelgebied.

Waarom Disneyland Parijs bezoeken?

Disneyland Parijs bestaat uit twee attractieparken. Daarnaast treft u op het complex een winkelstraat, golfterrein en tal van accommodaties aan. Het grootste van de twee themaparken is Disneyland Park. Rond het kasteel van Doornroosje is een enorm aantal attracties gebouwd zoals achtbanen en een spookhuis. Ook in het Walt Disney Studios Park is van alles te beleven zoals The Twilight Zone Tower of Terror waarin u de sensatie van een vrije val kunt ondergaan. Naast deze attracties kunt u genieten van shows en parades en de levensgrote Disneyfiguren een handje schudden. Disney Village is de naam van het uitgaans- en winkelgebied, waar onder andere het grootste bioscoopscherm van Frankrijk te vinden is. Veel bezoekers, en niet alleen maar gezinnen met kinderen, keren regelmatig terug naar het bijzonder populaire Disneyland Parijs vanwege de vele attracties en omdat ze maar niet uitgekeken raken. Disneyland Parijs ligt ruim 30 km ten oosten van de Franse hoofdstad en is vanuit Nederland relatief gemakkelijk en snel te bereiken. U kunt er ondermeer naar toe per vliegtuig, trein (gedeeltelijk Thalys) of auto.

Disneyland Parijs: vroeg boeken of lastminute?

Vanwege de grote internationale populariteit van Disneyland Parijs is het raadzaam om uw verblijf tijdig te boeken, zeker als u tijdens één van de schoolvakanties wilt gaan. Daarbij kunt u eventueel gebruikmaken van vroegboekkortingen. Hoewel het aantal lastminuteaanbiedingen de laatste jaren afneemt ziet u deze mogelijkheid nog steeds geregeld opdoemen bij de verschillende touroperators. Het is dan een kwestie van geluk of u nog precies dat kunt krijgen waarnaar u op zoek bent.

Wat zijn de verblijfsmogelijkheden voor Disneyland Parijs?

Disneyland Parijs zelf telt zeven hotels variërend van twee- tot viersterrenaccommodaties. De sfeer en ligging van de diverse hotels is heel verschillend, van landelijk en avontuurlijk tot luxueus en temidden van alle actie. De reisorganisatie OAD heeft het exclusieve recht op deze Disneyhotels. Naast de hotels die in het park liggen kunt u in één van de zeven partnerhotels overnachten. Zij bevinden zich buiten het resort maar onderhouden gratis shuttlebusverbindingen en ook hier kunt u kiezen wat voor comfort en sfeer u wenst. Voor boekingen in één van de partnerhotels kunt u terecht bij verschillende aanbieders.

Foto's

Aanbiedingen

8.1
8.0
7.7

Bekijk alle 7 accommodaties