Vuurwerkvrij

Als u bijvoorbeeld een angstige hond heeft, kleine kinderen of zelf niet houdt van al dat geknal rond de jaarwisseling kunt u zich terugtrekken in een vuurwerkvrij vakantiepark.

Waarom een vuurwerkvrij vakantiepark?

Als u rond Oud & Nieuw niet wilt worden opgeschrikt door verdwaalde vuurpijlen en harde knallen, dan kunt u kiezen voor een verblijf in een vuurwerkvrij vakantiepark. Deze bieden een uitstekende mogelijkheid om ook uw kinderen en huisdieren te vrijwaren van al het lawaai en de onrust die het vuurwerk rond de jaarwisseling veroorzaakt.

Vuurwerkvrij bungalowpark: vroeg boeken of lastminute?

Het aantal vuurwerkvrije parken is beperkt en blijkt rond de jaarwisseling steeds volgeboekt te zijn. Vandaar dat het aanbeveling verdient uw knalvrije vakantiehuisje tijdig te reserveren. Mogelijk kunt u daarbij gebruikmaken van vroegboekkorting.

Welke vuurwerkvrije vakantieparken zijn populair?

De aanbieders wijzen jaarlijks vakantieparken aan die dat jaar vuurwerkvrij zullen zijn. Stelt u zich dus tijdig op de hoogte om welke parken het gaat. Voor eind 2013 zijn in ieder geval Landal Coldenhove, Bungalowpark ’t Eekhoornnest en Parc du Soleil populaire vuurwerkvrije bestemmingen.

Foto's

Aanbiedingen

8.2
7.1

Bekijk alle 2 accommodaties