Draadloos internet

Op een vakantiepark met WIFI kunt u op een plek die u wenst, op uw eigen digitale apparaat, al dan niet tegen betaling, informatie vergaren en in contact blijven met uw vrienden via sociale media en email.

Waarom een vakantiepark met draadloos internet?

Op vrijwel alle vakantieparken zult u tegenwoordig internetverbindingen kunnen vinden en de mogelijkheid gebruik te maken van een internetcafé. Dit zijn vaak niet de meest gezellige plekjes en soms zult u op uw beurt moeten wachten. Dat geldt niet voor het draadloze internet ofwel WIFI. Dit is praktisch aangezien u met deze voorziening met uw eigen laptop, iPad of vergelijkbaar apparaat verbinding met het internet kunt maken zonder gebruik van een dongel/mobiel modem. Bovendien kan dat ook op bijvoorbeeld uw eigen kamer of op een lekker plekje buiten plaatsvinden. Op die manier kunt u ook tijdens uw vakantie gemakkelijk verbonden blijven met uw vrienden via email en sociale media. Voor diegenen die het werk niet achter zich kunnen laten, bestaan zo ook mogelijkheden om toch op vakantie te gaan. Internet geeft bovendien toegang tot een oneindige hoeveelheid informatie voor bijvoorbeeld uitstapjes in de omgeving. Het feit dat WIFI aanwezig is, wil overigens niet altijd zeggen dat het gratis beschikbaar wordt gesteld en ook kunnen de snelheid en de mate van bereik sterk variëren.

Bungalowpark met draadloos internet: vroeg boeken of lastminute?

Aangezien veel mensen tegenwoordig gehecht zijn aan het digitale contact dat zij hebben met hun vrienden en kennissen, hebben vakantieparken met WIFI een streepje voor op andere parken. Dat betekent dat het verstandig is tijdig te boeken, zeker tijdens populaire periodes als schoolvakanties. Wellicht kunt u daarbij gebruikmaken van de vroegboekkortingen die door veel aanbieders worden gehanteerd. Zij zijn de laatste jaren sterk in opkomst, in tegenstelling tot de lastminuteaanbiedingen die tanende zijn. Het is echter nog steeds mogelijk om tegen fikse kortingen op het laatste moment te boeken. Als u flexibel bent in uw tijd en wensen, is daar natuurlijk niets op tegen.

Welke vakantieparken met draadloos internet zijn populair?

Veel ketens bieden draadloos internet aan op hun vakantieparken. Voorbeelden zijn: Landal, Center Parcs, Roompot, DroomParken, Hogenboom, Molecaten en Sunparks.

Foto's

Aanbiedingen

8.6
8.6
8.6

Bekijk alle 92 accommodaties