Kerstvakantie 2024

Tijdens de kerstvakantie heeft u allerlei mogelijkheden, van onder meer een zon- of wintersportvakantie tot een verblijf in eigen land, waarbij u kunt overnachten in bungalowparken, maar zelfs op campings.

Waarom een aanbieding boeken in de kerstvakantie?

De kerstvakantie loopt van 21 december 2024 tot en met 5 januari 2025. Voor veel schoolgaande kinderen is dit naast de zomervakantie de enige vakantie die langer duurt dan één week. Bovendien kunt u door het opnemen van slechts enkele vakantiedagen een langere periode achtereen vrij zijn. Voor velen vormt het een tijd om het dagelijkse leven even aan de kant te zetten, en hoe kan dat beter worden vormgegeven dan door een vakantietrip? U kunt de hele periode op pad gaan, maar ook de kerstdagen thuis zijn en daarna profiteren van bijvoorbeeld een weekje of een midweek weg. Zo kunt u bijvoorbeeld met een stel vrienden het nieuwe jaar inluiden, waarbij u niet hoeft in te zitten over een glaasje champagne meer of minder. De periode rond Kerstmis is bovendien geschikt om te wintersporten en een ‘witte kerst’ te beleven. De accommodaties spannen zich in om de gasten een echt kerstgevoel te bezorgen en organiseren veelal speciale kerstdiners en oud- & nieuwfeesten. Voor mensen die de kou en de feestdagen in eigen land liever ontlopen zijn van oudsher veel zonaanbiedingen beschikbaar.

Kerstvakantie 2024: vroeg boeken of lastminute?

Net als de overige schoolvakanties is de kerstvakantie een populaire tijd om op reis te gaan. Bovendien is het nog vroeg in het wintersportseizoen en is slechts een beperkt aantal ski-oorden (zo goed als) sneeuwzeker. Deze factoren spelen een rol bij het Royaladvies om uw kerstvakantieplannen tijdig vast te leggen. Een bijkomend voordeel daarvan is dat u in aanmerking kunt komen voor vroegboekkortingen en gebruik kunt maken van speciale kerstaanbiedingen. Aangezien op het laatst toch nog altijd wat open plekken te vullen zijn, treft u ook voor de kerstvakantie lastminutedeals aan. Als u houdt van spontaniteit en niet al te nauw omschreven wensen hebt, staat niets u in de weg op die manier uw slag te slaan.

Wat zijn de verblijfsmogelijkheden in de kerstvakantie?

Veel bungalowparken zijn tegenwoordig het hele jaar door geopend en verwelkomen u graag tijdens de kerstvakantie. U kunt daar in uw eigen huisje uw eigen kerstsfeer creëren en genieten van het aangepaste programma dat de meeste parken in die periode aanbieden. Zelfs kamperen is met de kerstdagen tegenwoordig niet voorbehouden aan de warmere landen; moderne campings verhuren verwarmde tenten en stacaravans. Het is zelfs mogelijk in diverse wintersportgebieden uw sportieve activiteiten te combineren met het avontuurlijke kamperen. Disneyland Parijs is altijd al een sprookjeswereld op zich, maar in de kerstperiode slooft het resort zich extra uit om de verwondering op de gezichten van u en uw kinderen te toveren.

Foto's

Aanbiedingen

9.0
8.0
8.8

Bekijk alle 352 accommodaties