Herfstvakantie 2024

Een trip tijdens de herfstvakantie, waarin buitenactiviteiten nog goed te doen zijn, is relatief goedkoop en voor mensen met schoolgaande kinderen de laatste mogelijkheid om voor de winter even weg te gaan.

Waarom een aanbieding boeken in de herfstvakantie?

Afhankelijk van regio en type onderwijs zijn de adviesdata voor de herfstvakantie van 19 oktober tot en met 27 oktober of van 26 oktober tot en met 3 november 2024. Echte zon(vlieg)vakanties behoren tot de mogelijkheden, maar u kunt in deze vakantieweek ook kiezen voor een verblijf dichterbij. Voordat de echte kou toeslaat leent de herfst zich immers nog goed voor allerlei buitenactiviteiten. Voor de toeristenbranche is het laagseizoen waardoor u profiteert van relatief lage prijzen. Veel accommodaties en andere instellingen grijpen bovendien de schoolvakanties aan om extra activiteiten voor kinderen te organiseren.

Herfstvakantie 2024: vroeg boeken of lastminute?

Net als voor de andere schoolvakanties geldt dat het verstandig is om uw trip vroeg te boeken, zeker indien u binnen Nederland blijft of naar een bestemming gaat die populair is bij Nederlanders. Veel mensen maken immers plannen voor deze periode. U kunt al in een vroeg stadium het aanbod en de vroegboek- en speciale herfstvakantie-aanbiedingen bekijken. Mocht u op het laatst besluiten de herfstvakantie aan te grijpen voor een tijdje weg, checkt u dan vooral of u gebruik kunt maken van interessante lastminuteaanbiedingen. Hoewel hun aantal steeds kleiner wordt, vormen ze nog steeds een voordelige optie voor late beslissers.

Wat zijn de verblijfsmogelijkheden in de herfstvakantie?

Als bungalowparken en campings hun poorten al sluiten, doen zij dit meestal pas na de herfstvakantie. Dat houdt in dat u ruime keuze hebt bij het plannen van uw trip. Ook kunt u deze vakantie aangrijpen voor een meerdaags bezoek aan het populaire Disneyland Parijs. U kunt zowel op het terrein zelf als bij één van de partnerhotels in de nabije omgeving terecht.

Foto's

Aanbiedingen

9.0
8.0
8.3

Bekijk alle 350 accommodaties