Landal Resort Haamstede vernieuwd

Datum: 2012-05-08 | Auteur: Royal Trips | Bron: Landal

Na een grootschalige vernieuwing en tijdelijke sluiting van Landal Resort Haamstede kon op 5 mei 2012 de toegangspoort naar het bungalowpark weer open. Burgemeester G.C.G.M. Rabelink van de gemeente Schouwen-Duiveland verrichtte de officiële heropeningshandeling.

Grootscheepse verbouwing

Landal Resort Haamstede sloot vorig jaar na de zomervakantie de deuren voor de grootscheepse verbouwing. Van de 140 bungalows zijn 116 woningen afgebroken en vervangen door geschakelde, twee-onder-één kap en vrijstaande recreatiewoningen in typisch Zeeuwse stijl. Van de overige 24 bungalows is de buitengevel gerenoveerd, zodat zij visueel aansluiten op het nieuwe park.

Trots op de nieuwe parkbeleving

"Er staat nu weer een fantastisch nieuw park waarmee we weer jaren vooruit kunnen. De vriendelijke Zeeuwse bouwstijl en mooie inrichting nodigen uit voor een verblijf in Zeeland. De hele vernieuwing van het resort heeft slechts acht maanden geduurd en de gasten weten het park nu al weer te vinden. Zeeland is in trek en Landal Resort Haamstede loopt voorop met de boekingen voor de komende maanden. Alle betrokkenen van dit fantastische project zijn trots op de nieuwe parkbeleving en we zijn klaar om vele gasten weer te ontvangen", aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

De woningen

Parkmanager Ron van der Deijl: "43 van de 116 nieuwe bungalows zijn in een karakteristieke dorpse ring gebouwd. Waar normaal de kerk staat, staan bij ons twee speeltuinen en twintig jaar oude fruitbomen, die in het voorjaar een prachtige bloesem hebben. De royale woningen zijn er in verschillende varianten, waaronder ook een luxe uitvoering, met onder andere een sauna en Sun Shower. Zelfs de standaard bungalows hebben twee flatscreens, een DVD-speler, vloerverwarming en het luxe meubelpakket meegekregen."

Landal Resort Haamstede is een autovrij park met een rustig familiekarakter. Het park ligt op zo'n tweeënhalve kilometer afstand van het strand en dichtbij Haamstede, Renesse en Zierikzee.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.