Landal Vlieduyn eerste Landal-park op Vlieland

Datum: 2013-03-28 | Auteur: Royal Trips | Bron: Landal

Landal GreenParks breidt uit met 36 luxe strandappartementen op het Waddeneiland Vlieland. De nieuw te bouwen appartementen komen te liggen op een prachtige locatie in de duinen, op ca. 150 meter afstand van het Noordzeestrand. De eerste gasten worden zomer 2014 verwacht.

Landal Vlieduyn, dat wordt gebouwd op de locatie van het huidige hotel de Bosrand in Oost-Vlieland, krijgt 36 luxe strandappartementen, verdeeld in 2-persoons comfort- en 2-persoons luxe typen. De architectuur van het rietgedekte gebouw is in harmonie met de natuurlijke omgeving van het duinlandschap.

"Vlieland is het enige Waddeneiland waar we nog niet vertegenwoordigd waren. Landal Vlieduyn vormt dan ook een mooie aanvulling op ons aanbod. De unieke natuur, het autovrije karakter van het eiland, de gemoedelijke sfeer en de ligging in de duinen vlakbij het strand, maken dit een unieke bestemming," aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Bouw van Landal Vlieduyn

Deze week is Landal Makelaardij gestart met de verkoop van de strandappartementen. Bij de bouw, die naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar start, worden voornamelijk duurzame materialen gebruikt. Landal GreenParks verzorgt de verhuur, beheer en administratie.

Eerder deze maand opende Landal op Terschelling de gloednieuwe appartementenlocatie Landal West-Terschelling. Met Landal Vlieduyn komt het aantal locaties van Landal op de Waddeneilanden op negen.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.