Belastingweekend bij Beekse Bergen en Dierenbos

Datum: 2013-01-30 | Auteur: Royal Trips | Bron: Tourpress

Gasten die in het weekend van 15, 16 en 17 maart een accommodatie boeken op Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek of Vakantiepark Dierenbos in Vinkel moeten bij het inpakken van hun koffer ook denken aan hun belastingpapieren.

Tijdens hun verblijf op één van de twee Libéma vakantieparken kunnen zij namelijk gratis vragen stellen over de belastingaangifte en hulp krijgen bij het invullen ervan. Zo kunnen ze hun belastingaangifte, die op 1 april bij de belastingdienst binnen moet zijn, correct en op tijd insturen.

Geen zorgen meer dus over de belastingaangifte en nog meer genieten van het weekendje weg. Daarnaast krijgen ze 6% extra BTW-korting op hun accommodatie. Het is voor het eerst dat vakantieparken hun gasten op deze manier een helpende hand bieden bij de jaarlijks terugkerende aangifteplicht.

Welke vakantieparken?

Op zaterdag 16 maart zijn de belastingadviseurs van KPMG Meijburg & Co van 9.00u tot 12.00u aanwezig in Restaurant de Boswachtershoeve op Vakantiepark Dierenbos. In de middag van 13.00u tot 16.00u kunnen vragen gesteld worden in Restaurant Kaapstad op Vakantiepark Beekse Bergen. Gasten hoeven alleen hun documentatie mee te brengen waarover ze vragen hebben en kunnen zonder afspraak binnenlopen op de genoemde tijden.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.