Meerderheid voor Landal-park Velserbroek

Datum: 2013-02-27 | Auteur: Royal Trips | Bron: Haarlems Dagblad

Opeens is een meerderheid ontstaan voor de aanleg van het Landal GreenParks park bij Fort Benoorden Spaarndam in Velserbroek. De gemeenteraad van Haarlemmerliede & Spaarnwoude is nu voor het park.

In recreatieschap Spaarnwoude, opdrachtgever voor aanleg van vakantiepark, was in het bestuur een patstelling ontstaan. Drie overheidsorganen in het bestuur, waaronder de gemeenten Haarlem en Haarlemmerliede & Spaarnwoude, waren tegen.

Drie waren voor, waaronder de gemeente Velsen op wiens grondgebied het park moet worden aangelegd. Een meerderheid van de gemeenteraad Haarlemmerliede & Spaarnwoude ging dinsdagavond in de gemeenteraadsvergadering echter om. Ze vinden dat hun aanvankelijke argument om tegen te zijn, niet meer geldt. De gemeente Velsen gaat volgens de raad voldoende zorgen dat geen extra verkeersoverlast in Spaarndam ontstaat door Landalbezoekers.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.