Het Roekenbosch van Landal naar Hogenboom

Datum: 2013-01-01 | Auteur: Royal Trips | Bron: Royal Trips

Vakantiepark Het Roekenbosch in Limburg wordt vanaf 1 januari 2013 niet meer verhuurd via Landal GreenParks maar door Hogenboom Vakantieparken.

Het Roekenbosch behoorde jarenlang tot het aanbod van Landal, maar deze samenwerking is tot een einde gekomen. Als alternatief wijst Landal op de mogelijkheid om Limburgse parken als De Lommerbergen, Domein De Schatberg of Landal Landgoed Aerwinkel te boeken.

Hogenboom over Vakantiepark Het Roekenbosch

Het Roekenbosch wordt vanaf heden aangeboden door Hogenboom Vakantieparken. Hogenboom omschrijft het park als volgt. Vakantiepark Het Roekenbosch ligt in Blitterswijck, nabij de oevers van de Maas in het nog net vlakke Noord-Limburg. De comfortabele bungalows van dit park staan garant voor een ontspannen en sportieve vakantie. Dat Vakantiepark Het Roekenbosch een echt familiepark is, blijkt wel uit de faciliteiten. Bowlen, midgetgolfen, tennissen en een overdekt zwembad met kinderbad. Kleine dierenvrienden nemen een kijkje bij de kinderboerderij en met een familierestaurant op het park is ook het eten een feest. In de omgeving vindt u akkers, geurige bossen en natuurgebieden met ieder hun eigen karakter. Nationaal Park De Maasduinen met haar uitgestrekte heidevelden, ligt nabij het bungalowpark.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.