Center Parcs kandidaat voor overname Hof van Saksen

Datum: 2012-09-13 | Auteur: Royal Trips | Bron: RTV Noord

Na Roompot Vakanties en Landal GreenParks hebben de bewindvoerders en directie van het noodlijdende vakantiepark Hof van Saksen nu ook gesprekken gevoerd met Center Parcs. Dat verklaart een woordvoerder van het Hof van Saksen.

Dit jaar werd duidelijk dat vakantiepark Hof van Saksen in Nooitgedacht in financieel zwaar weer verkeert. Zo kreeg het personeel deze zomer te horen dat de lonen niet meer uitbetaald zouden worden. Sindsdien zijn de directie en bewindvoerder druk bezig om een nieuwe eigenaar te vinden voor Hof van Saksen.

Hof van Saksen waarschijnlijk niet naar Landal

De overnamegesprekken tussen Hof van Saksen en Landal Green Parks zijn begin september gestaakt. Landal had een afspraak met een anonieme investeerder, die het noodlijdende park in Nooitgedacht wilde overnemen. Die zou het park kopen en dan zou Landal de exploitatie verzorgen. Maar die investeerder is er met de bewindvoerder niet uit gekomen. Mocht een andere investeerder het park kopen, dat kan Landal als exploitant alsnog in beeld komen.

Omdat in een eerder stadium ook twee pogingen van Roompot om het park over te nemen mislukten, lijkt het Hof van Saksen vooralsnog de hoop te hebben gevestigd op Center Parcs.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.