Landal Marina Resort Uitdam krijgt vorm

Datum: 2012-05-01 | Auteur: Royal Trips | Bron: Landal

Het nieuw te realiseren vakantiepark Landal Marina Resort Uitdam begint langzamerhand vorm te krijgen. Een modelwoning is ieder weekend te bezichtigen.

Direct aan het Markermeer, in Uitdam verrijzen 214 luxe recreatiewoningen, waarvan 35 appartementen. Het park krijgt verder een zwembad, restaurant en indoor speeltuin. Daarnaast beschikt Marina Resort Uitdam over een eigen jachthaven met 550 ligplaatsen en een camping.

Modelwoning

Als modelwoning is een achtpersoonswoning van het type comfort-business gebouwd. De woning heeft vier slaapkamers met een eigen badkamer. Ieder weekend is de modelwoning geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Landal GreenParks neemt de verhuur op zich. Er komen diverse woningtypen, van appartementen tot drijvende bungalows. Alle bungalows aan het water hebben de mogelijkheid tot een aanlegsteiger, met directe vaarverbinding naar het Markermeer.

Begin 2013 worden de eerste gasten verwacht op Landal Marina Resort Uitdam.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.