DroomParken neemt Bad Hoophuizen over

Datum: 2012-02-07 | Auteur: Royal Trips | Bron: Droomparken

Sinds 1 februari 2012 is DroomPark Bad Hoophuizen het nieuwe park binnen DroomParken.

DroomParken heeft al een breed aanbod voor vakanties in Nederland en per 1 februari 2012 wordt dit nog breder met de overname van Bad Hoophuizen te Hulshorst. Daarmee biedt DroomParken 10 unieke recreatieparken, allen in Nederland gelegen.

Camping Bad Hoophuizen

Camping Bad Hoophuizen is een prachtige camping, direct gelegen aan het Veluwemeer met 1,5 kilometer eigen strand. Vanaf de camping kan men niet alleen zwemmen in het meer, maar ook zeilen of surfen, waardoor watersporters zich thuis zullen voelen bij Bad Hoophuizen. “Door deze overname breiden we niet alleen ons aanbod qua parken uit, maar ook onze doelgroep. Met Bad Hoophuizen hopen we een nieuwe doelgroep binnen DroomParken aan te spreken; de watersporters. Hier hebben we ons tot dusver nog niet specifiek op gericht, maar dat gaan we met de komst van Bad Hoophuizen zeker doen. Nederland is een waterland, wat onder andere te merken is aan de toenemende populariteit van watersport. Er is dus vraag genoeg, die wij met Bad Hoophuizen nu ook kunnen beantwoorden.”, aldus Marco Budding, Marketing & Communicatie manager bij DroomParken.

De camping heeft een lange bestaansgeschiedenis. In de zomer van 1926 stond er bij het ochtendgloren opeens een tentje opslagen op het, toen nog, boerenerf van de familie Nijhuis. Met enige stomheid geslagen werd de familie dusdanig enthousiast over het idee van een camping, dat het boerenbedrijf uiteindelijk is opgedoekt en de totstandkoming van camping Bad Hoophuizen een feit werd. Door de jaren heen is het een grote luxe camping geworden die uitermate geschikt bleek voor watersporters en gezinnen met kinderen. Echter waren er de laatste jaren niet de juiste middelen om de camping te ontwikkelen naar de behoeftes van de vakantieganger anno nu. DroomParken ziet voldoende mogelijkheden om de camping weer naar het niveau te brengen waar het thuis hoort. En gaat deze eervolle uitdaging graag aan.

Groei DroomParken

Nadat Vakantiepark De Zanding zich sinds april 2011 bij DroomParken aangesloten heeft, mag vanaf vandaag camping Bad Hoophuizen zich ook officieel DroomPark Bad Hoophuizen noemen. “Met de toevoeging van DroomPark Bad Hoophuizen, verstevigen we onze positie binnen de top 5 van recreatieconcerns in Nederland.”, aldus Budding.

Meer Royal Trips nieuwsberichten

Royal Trips houdt u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent nieuwe vakantieparken, nieuwe accommodaties en faciliteiten op parken, van aanbiedingen en acties van aanbieders en van ander nieuws uit de wereld van vakantieparken.