Lente Aanbiedingen

Door vakantieparken en (wintersport)campings worden vaak lenteaanbiedingen gedaan, waarop u goed kunt ingaan, onder meer door het aantal vrije dagen in die periode.

Waarom een aanbieding boeken in de lente?

In de lente gaat het bij veel mensen kriebelen. De winterkou maakt langzaam plaats voor voorjaarszon en een ontluikende natuur met bloesembomen en bollenvelden. De tijd tot de zomer duurt nog even en als u daarop niet wilt wachten, is het een goed idee om in deze periode uw zinnen even te verzetten in een andere omgeving. In de lente vallen ook veel vrije dagen, zoals Pasen, Hemelvaart, Koninginnedag en Bevrijdingsdag. Op die manier kunt u door het opnemen van slechts enkele snipperdagen relatief lang vrij zijn. Ook de schoolgaande kinderen hebben geregeld vrij in deze periode, onder meer tijdens de meivakantie. Wintersportliefhebbers kunnen in het voorjaar nog in diverse hooggelegen ski-oorden hun hobby uitoefenen. De reiswereld speelt met lenteaanbiedingen in op uw behoeftes en omdat het nog geen hoogseizoen is zijn de prijzen relatief laag.

Lente 2024: vroeg boeken of lastminute?

Als u tijdens de schoolvakanties buitenshuis wilt verblijven, is het verstandig om bijtijds te reserveren. Niet alleen bent u dan verzekerd van de vakantie naar uw keuze, maar bovendien kunt u wellicht profiteren van een vroegboekkorting. Ook al neemt het aantal lastminuteaanbiedingen de laatste jaren sterk af, zeker in vergelijking tot de mogelijkheden met vroegboekkorting, toch kunt u nog steeds op heel voordelige lastminutes stuiten, ook voor het voorjaar.

Wat zijn de verblijfsmogelijkheden voor de lente van 2024?

Hoewel tegenwoordig veel vakantieparken en campings hun deuren helemaal niet meer sluiten in de winter, zijn ze in de lente in ieder geval allemaal open. Ook kampeerders kunnen er in het vroege voorjaar al op uittrekken of naar een wintersportoord gaan; zij kunnen dan kiezen voor één van de aangeboden verwarmde verblijven. U kunt vanzelfsprekend ook in het voorjaar Disneyland Parijs bezoeken.

Foto's

Aanbiedingen

9.0
8.0
8.3

Bekijk alle 350 accommodaties