Jonge Gezinnen Korting

Voor gezinnen met kinderen waarvan er minimaal één jonger is dan 13 jaar worden door vakantieparken en campings vaak speciale kortingen gegeven, terwijl ook Disneyland Parijs deze groep kortingen biedt.

Wat zijn de voorwaarden voor deze korting?

Als u minstens één kind heeft dat nog geen 13 jaar oud is, kunt u in veel gevallen in aanmerking komen voor de Jonge Gezinnen Korting. Sommige aanbieders kennen kortingen voor gezinnen met kinderen tot vier jaar oud. Bij het huren van huizen op vakantieparken en kampeerplekken kunt u meestal van deze kortingen gebruikmaken, als u tenminste in de doelgroep valt. Tijdens schoolvakanties en voor lastminuteboekingen gelden de jonge gezinnen kortingen vrijwel nooit. Ze zijn veelal wel met andere kortingsvormen te combineren, zoals vroegboekkortingen.

Welke aanbieders bieden korting voor jonge gezinnen?

Als jong gezin kunt u bij verreweg de meeste grote ketens van vakantieparken en campings profiteren van deze korting. Dat geldt in ieder geval voor Roompot, Center Parcs, Libéma en Sunparks. Bij Disneyland Parijs is het veelal zo dat de overnachtingen van kinderen tot 12 jaar gratis zijn.

Foto's

Aanbiedingen

Libéma Tot 20% jonge gezinnen korting bij Libéma Profiteer
Center Parcs 20% jonge gezinnen korting bij Center Parcs Profiteer

Bekijk alle 388 accommodaties